με φοβάμαι...

δε μ'αρέσει να ξεχνάω... γ'αυτό γράφω

Thursday, February 15, 2007

14 is over!

Είναι τραγικό, ίσως και γελοίο, να είσαι την ημέρα των ερωτευμένων μόνος (είτε ως single είτε απλά το αμόρε σου να απουσιάζει), ειδικά στην αγγλία.

Χθες χωρίς υπερβολή αναγούλιασα!

Γυρνούσα σπίτι χθες κατά τις 7 από το παν/μειο. Ευτυχώς η απόσταση σπίτι-παν/μειο είναι μόλις 10 λεπτάκια με τα πόδια. Ε, ήταν αρκετά. Στο δρόμο μόνο ζευγάρια. ΜΟΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙΑ! Αν είναι ποτέ δυνατόν. Θαρρείς και σ'αυτό τον τόπο όλοι δυο δυο κυκλοφορούν. Η θαρρείς και όλοι τους κάνανε σχέσεις στις 13 για να είναι μαζί στις 14 ε και στις 15 χωρίζουν. Μα που είναι όλα αυτα τα ζευγάρια όλες τις άλλες μέρες? Και που ήταν οι αδέσμευτοι χθες. Πως έχουμε τη γυναικοκρατεία στην Ελλάδα, ε έτσι φέρονται στα μόνα άτομα κάθε 14 Φεβρουαρίου. Ακόμη και στο supermarket δυο δυο ψώνιζαν, ΕΛΕΟΣ! Στο παγοδρόμιο δεν επιτρεπόταν η είσοδος σε μονό αριθμό. Ας μη μιλήσω για τα εστιατόρια, όλα κλεισμένα προ ημερών και φυσικά τα τραπέζια ειδικά τοποθετημένα για δυάδες. Ακόμη και στα club για τα ζευγάρια δωρεάν είσοδος και δωρεάν σαμπάνια... αν ήσουν μόνος τα πλήρωνες όλα. Και όχι μόνο στα κλασικά club, παντού, ροκάδικα, μπαράκια, μεταλάδικα, τζαζ. ΠΑΝΤΟΥ!

Στην αρχή σαν να ζήλευα λιγάκι, μόλις άρχισα να αηδιάζω ευτυχώς έφτασα σπίτι. Και όταν το καλοσκέφτηκα θυμήθηκα γιατί τέτοια μέρα κάθε χρόνο την περνάω σπίτι με το αμόρε, ρομαντικά και ήσυχα... για τους καημένουε τους singles. Έλεος, λυπηθήτε τους. Δείξτε τον έρωτά σας και άλλη μέρα, τόσες έχει ο χρόνος. For gods shake!

3 Comments:

  • At 9:03 AM, Blogger snikolas said…

    Έχουν τα καλά τους οι άγγλοι αλλά τα κακά τους είναι… άστα να πάνε.

     
  • At 8:20 AM, Blogger Psipsinel said…

    hihihihi

     
  • At 6:34 AM, Blogger didymous skulls said…

    Δίκιο έχετε και οι 2 σας... για γέλια και για κλάματα!
    Αφού σκέφτομαι να αρχίσω να γράφω για τα συν και τα μείον αυτής της χώρας. Να τα ζυγίσω στο τέλος να δω που βαδίζω :)

     

Post a Comment

<< Home